A LA CARTE GERECHTEN OP DONDERDAG & VRIJDAG
Voorgerechten
Gerecht | Prijs |
---|---|
Artisanale kaas-en garnaalkroket | little gems sla | citrusgel | € 21.00 |
Terrine van eend | brioche peperkoek | gel van rode biet | vijgencompote |
€ |
Mi-cuit zalm | venkel lamsoor | crème van pastinaak | gember (supplement 9.00€ in hoofdgerecht) |
€ |
Soepje van wortel & pompoen | curry | garnaal | € |
Hoofdgerechten
Gerecht | Prijs |
---|---|
Fazant | fondant aardappel | beukenzwam | knolselder | witloof uit 'Lippelo' | veenbes | € |
Rib-eye ‘Black Angus’ | frietjes | seizoensgroenten | béarnaise of peper | € 39.00 |
Griet | bloemkool | kappertjes | tomaat | schuim van bisque & vadouvan | € |
Hazenrug | krokante amandel | rode kool | spruit | shiitake | € |
Nagerechten
Gerecht | Prijs |
---|---|
Doyenné peer | sabayon van chocolade | yuzu | hazelnoot praliné | blauwe bes | € 16,00 |
Vers gedraaid vanilleroomijs | 3 soorten chocolade | chantilly | chocoladekrokant | € 14,00 |
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
4 soorten |
€ 17,00 |