Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Voorgerechten

 Artisanale kaas- en garnaalkroket
 
frisse salade/citroen/tomaat

17.00 euro

  

 Gemarineerde makreel/Sint jakob
 rode biet/avocado/appel

17.00 euro

 Tongschar/spinazie
 venkel/emulsie van witte kool
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6 euro)

20.00 euro

 Sorbet van passievrucht/espuma van vlierbloesem

10.00 euro

Hoofdgerechten

 Brasvar/pickles/pomme bataille
 
bloemkool/butternut/spitskool/pancetta
25.00 euro

 Rib-eye 'Black Angus'
 frietjes/warme groenten/béarnaise of peper

33.00 euro

 Gegrilde zeeduivel/zeekraal
 tomaat/kasteelaardappel

 

29.00 euro

 

 

Nagerechten

 Perzik/mokka
 
sponge cake/citroen/witte chocolade/rabarber/kers
13.00 euro

 Vers gedraaid vanilleroomijs
 3 soorten chocolade/chantilly/chocoladekrokant

11.00 euro

 Kaas assortiment van kaasmeester 'Callebaut'

14.00 euro