Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

 

Voorgerechten

Artisanale kaas-en garnaalkroket - frisse salade - tomaat = 17.00 euro
Sint-jakobsvrucht - butternut - couscous van bloemkool - truffel = 21.00 euro
Schotse zalmfilet - karnemelk - spinazie - schorseneer - mimolette = 25.75 euro
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6 euro)
Ravioli - Nantua - parmesan - kruidenolie = 13.00 euro

Hoofdgerechten

Traag gegaard melkvarken - aardappelgebak - salie - beukenzwam - knolselder = 27.00 euro
Tongschar - nage van groenten - tuinkruiden - mousseline = 28.50 euro
Rib-eye 'Black Angus' - handgesneden frietjes - seizoensgroenten - béarnaise of peper = 34.00 euro

Nagerechten

Ananas - Vermouth - banaan gekarameliseerd = 14.00 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs - chocolade - chantilly - krokant = 12.00 euro
Kaasassortiment van kaasmeester 'Callebaut' = 16.00 euro