Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Voorgerechten

 Artisanale kaas- en garnaalkroket
 
frisse salade/citroen/tomaat

17.00 euro

  

 Vitello Tonnato/rucola/kapperblad
 honingtomaat/kroketje van geitenkaas

18.00 euro

 Vlaswijting/saffraan/jonge bladspinazie
 
tagliatelli van asperges/mergpompoen
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6 euro)

22.00 euro

 Sorbet van mango en limoen
 

10.00 euro

Hoofdgerechten

 Lomo Duroc/krielaardappel
 
paksoi/estragon
 
24.00 euro

 Rib-eye 'Black Angus'
 frietjes/warme groenten/béarnaise of peper

33.00 euro

 Babykreeft à la nage
 linguini/Nantua/truffel

 

27.00 euro

 

 

Nagerechten

 Ananas/kumquat
 
speculaasparfait/bavarois
13.00 euro

 Vers gedraaid vanilleroomijs
 3 soorten chocolade/chantilly/chocoladekrokant

11.00 euro

 Kaas assortiment van kaasmeester 'Callebaut'

14.00 euro