Aan de kaart gerechten

Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel het menu en schuiven we het 'à la carte' opzij. Aanpassingen aan het menu zijn steeds mogelijk. Vanaf 5 personen vragen wij om voor het menu te kiezen.

Voorgerechten

 Kaas- en garnaalkroket
 
frisse salade/citroen/tomaat

  17.00 euro

 Gepocheerd hoeve-ei/hopscheuten
 Gravlax/kervel/yoghurtdressing

  24.00 euro

 Noorse skreihaasje/hopscheuten
 
citroengras/kokos/Trevelez ham/pastinaak
(Dit gerecht kan ook in hoofdgerecht (supplement 6 euro)

  25.00 euro

 Aardpeer/sint-jakobsvrucht
 
quinoa/basilicumolie

  15.50 euro

Hoofdgerechten

 2X kalf uit Corrèze/hopscheuten
 
knolraap/dauphine aardappel/mergpompoen/dooierzwam
 
  29.00 euro

 Rib-eye 'Black Angus'
 frietjes/warme groenten/béarnaise of peper

  33.00 euro

 Vlaswijting/hopscheuten
 tomatenfondue/kruidenmousseline/tierenteyn

 

 

31.00 euro

 

 

Nagerechten

 Ananas/kumquat
 
speculaasparfait/crème brûlée
 13.00 euro

 Vers gedraaid vanilleroomijs
 3 soorten chocolade/chantilly/chocoladekrokant

 11.00 euro

 Kaas assortiment van kaasmeester 'Callebaut'

 14.00 euro