Menu tem 13 februari (Valentijnsweekend inbegrepen)

Wachtbordje
--
**Sint-jakobsnoot - butternut
couscous van bloemkool - truffel
--
**Schotse zalmfilet - karnemelk
spinazie - schorseneer - mimolette
--
Ravioli - Nantua - parmesan - kruidenolie

--
Traag gegaard melkvarken - aardappelgebak
salie - beukenzwam - knolselder
OF
Tongschar - nage van groenten
tuinkruiden - mousseline
--
Ananas - Vermouth - banaan gekarameliseerd
chocolade - ijs van bolus
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester 'Callebaut'
(supplement 6,50 euro op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas 6.95€/glas

**Menu 4-gangen: 54 euro per persoon
    Menu 5-gangen: 65 euro per persoon

Passende wijnen tem hoofdgerecht:
4-gangen: 17 euro                
5-gangen: 22 euro