Verken ons seizoensgebonden menu

en lokale specialiteiten

MENU

Op zaterdag en zondag serveren wij enkel het menu. Een aanpassing uit het 'à la carte' is mogelijk.

Menu
16 oktober tem 21 december

**Terrine van eend | brioche
peperkoek | gel van rode biet | vijgencompote

**Mi-cuit zalm | venkel
lamsoor | crème van pastinaak | gember

Soepje van wortel & pompoen
curry | garnaal

Fazant | fondant van aardappel
beukenzwam | knolselder | witloof uit ‘Lippelo’ | veenbes
OF
Hazenrug | krokante amandel
rode kool | spruit | shitaké
(supplement 9,00 euro op het menu)
OF
Griet | bloemkool
kappertjes | tomaat | schuim van bisque & vadouvan

Doyenné peer |sabayon van chocolade | yuzu
hazelnoot praliné | blauwe bes
OF
Geaffineerde kazen van kaasmeester ‘Callebaut’
(supplement 7,00 euro op het menu)
Suggestiewijn bij de kaas 8,00 euro per glas of rode porto ‘Tawny Port’  6,50 euro per glas

Prijs van het menu

**Menu 4-gangen: 70 euro per persoon
Menu 5-gangen: 80 euro per persoon
In 4-gangen maakt u een keuze uit de 2 gerechten met **
In het menu is er steeds een keuze in hoofdgerecht en dessert

Passende wijnen tem hoofdgerecht:

4-gangen: 23,00 euro per persoon
5-gangen: 30,00 euro per persoon

Bob formule

De bob formule omvat 2 glazen wijn: 16,00 euro per persoon 

————————————————————–

Menu Kerstdagmiddag

Pladijsfilet met groene kruiden | zeekraal
bouchot mossel | tomaat | garnaal | prei

Soepje van pastinaak met curry
fijngesnipperde eend | geroosterde amandelen

Hertenkalf | zoete aardappel
boschampignons | veenbessen | zacht gestoofd witloof | knolselder

Kerstdessert

Prijs van het menu

Menu met koffie: 80 euro per persoon
Menu met aangepaste wijn tem hoofdgerecht en koffie: 100 euro per persoon

Kindermenu tot 12 jaar mogelijk

Gelieve eventuele intoleranties, allergieën of vegetarische wensen vooraf door te geven bij uw reservatie. We streven ernaar om aan uw behoeften te voldoen, maar kunnen wijzigingen aan het menu alleen voorafgaand aan uw aankomst garanderen.
Wij hebben geen veganistische keuken.